Ευχαριστούμε : Είναι ωραίο και καθαρό ξενοδοχείο.Επίσης οι εργαζόμενοι είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί.Θα το συστήσουμε σε φίλους μας.
Γιώργος Παπαδόπουλος – 26/10/2011
Ευχαριστήριο : Ότι λόγια και να γράψω θα είναι λίγα μπροστά στο ΥΠΕΡΟΧΟ 4ήμερο που πέρασα.Δεν θα πω για τον υπέροχο χώρο που συνάντησα, αλλά για τους ανθρώπους που συνάντησα και για τη ζεστασιά που με έκαναν να νιώσω.Ευχαριστώ κι εγώ και ο άντρας μου πολύ για όλα.Αυτό το πρώτο μας ( αλλά όχι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ) ταξίδι στο ξενοδοχείο σας θα το θυμόμαστε πάντα σαν μια από τις καλύτερες στιγμές στο ξεκίνημα της ζωής μας. Και να θυμάστε πάντα ότι σας αγαπάμε και ότι είμαστε δίπλα σας.
ΣΠΥΡΟΣ – ΛΕΝΙΑ – 26/10/2011
Ευχαριστήριο : Ευχαριστούμε πολύ…Είστε πολύ καλοί και το ξενοδοχείο σας είναι πάρα πολύ όμορφο και οργανωμένο… Καλή επιτυχία..
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 26/10/2011
Σχόλια : Πολύ ωραίο το ξενοδοχείο, γενικά ήταν όλα ωραία, είχε ωραία θέα και περάσαμε καταπληκτικά.. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ – 26/10/2011
Σχόλια : Πανοραμική θέα, άμεση εξυπηρέτηση και παροχές υψηλού επιπέδου
Ράπτης Ευστράτιος – 2/1/2012
Σχόλια : Ένας όμορφος και φιλόξενος ξενώνας, σε μια μαγευτική τοποθεσία που σίγουρα θα επισκευτώ ξανά, σε διαφορετικές εποχές του χρόνου.
Κάββαλος Ευάγγελος – 2/1/2012
Εντυπώσεις : Σας ευχαριστούμε για την φιλόξενη διαμονή στον ξενώνα σας. Μας βοήθησε να ηρεμήσουμε.
Μπατσούλη Δέσποινα – 2/1/2012
Σχόλια : Ευχάριστη διαμονή, ωραία δωμάτια, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, ωραίο φαγητό!!!
Παντοπούλου Ντίνα – 2/1/2012
Σχόλια : Σας ευχαριστούμε για την ευχάριστη διαμονή που μας προσφέρατε, σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Σχίζας Νίκος – 9/1/2012
great vacations : We had great Christmas vacations in Ano Hora and enjoyed our staying in Petrina tremendously. The rooms decorated in great taste, fireplace, food and excellent service. Staff very friendly meeting all our needs. We will certainly go again.
spillmann – 9/1/2012